Eksamensangst

Kender du det her? Eksamen nærmer sig, og du får måske allerede bare ved tanken om det hjertebanken og svedige, rystende hænder. Du kan kun tænke på eksamen og kan ikke sove. Måske kaster du op på eksamensdagen, og din nervøsitet spænder så meget ben for dig inde til eksamen, at du har svært ved at få sagt alt det, du gerne vil. Måske går klappen ned, og du er helt blank, selv om du har forberedt dig så godt hjemmefra.

Ønsker du det her? En eksamen, hvor du har kontrol over din nervøsitet, hvor klappen ikke går ned, hvor du kan styre din stemme og dine hænder, hvor du kan holde morgenmaden i dig, og hvor du i eksamensperioden kan få din nattesøvn.

Hvordan får du det? Her kan coaching være en hjælp. Vi vil sammen arbejde os ind på, hvad din eksamensangst handler om, og hvad der skal til for at overvinde den. Du vil blive præsenteret for forskellige øvelser og redskaber, som kan hjælpe dig før og under eksamen, så du kan slippe af med eksamensangsten. Her er det vigtigt at vide, at nervøsitet er helt naturligt til en eksamen, men den må ikke styre dig. Gør den det, er det tid til, at DU tager kontrollen og giver den den plads, DU synes, at den må have.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *